Заслухавши інформацію народного депутата України, голови підкомітету з питань місцевих органів виконавчої влади та територіального устрою М.Федорука щодо поданого Кабінетом Міністрів України проекту Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» (реєстр. № 0915 від 27.11.2014 р.), прийнятого за основу 3 липня 2014 року Верховною Радою України VII скликання та внесеного до Верховної Ради України VIII скликання для його подальшого розгляду відповідно до статті 106 Регламенту Верховної Ради України за процедурою підготовки до другого читання, відзначаючи важливість предмету регулювання законопроекту, необхідність ґрунтовного, всебічного і якісного опрацювання нормативного матеріалу та керуючись статтею 15 Закону України «Про комітети Верховної Ради України», Комітет в и р і ш и в:

1. Утворити Робочу групу Комітету Верховної Ради України з питань  державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування з опрацювання та підготовки до другого читання проекту Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» (далі – Робоча група).

2. Призначити Керівником Робочої групи народного депутата України, голову підкомітету з питань місцевих органів виконавчої влади та територіального устрою М.Федорука.

3. Включити до складу Робочої групи народних депутатів України – членів підкомітету з питань місцевих органів виконавчої влади та територіального устрою Комітету з питань  державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування.

4. Залучити до участі в роботі Робочої групи (за згодою) народних депутатів України, представників Апарату Верховної Ради України, Адміністрації Президента України, Секретаріату Кабінету Міністрів України, центральних органів виконавчої влади, провідних асоціацій органів місцевого самоврядування, неурядових організацій, науковців, експертів.

5. Доручити Керівнику Робочої групи протягом двох днів сформувати персональний склад Робочої групи та подати його на затвердження Комітету.

6. Доручити Керівнику Робочої групи до 6 січня 2015 року проінформувати Комітет про результати підготовки до другого читання проекту Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад».

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“Протокол №3”

26 лютого 2015 11:54
25 лютого 2015 11:30
25 грудня 2014 13:23
25 грудня 2014 13:22
25 грудня 2014 13:21
25 грудня 2014 10:05