Секретар Комітету Сергій Гордієнко відзвітував перед виборцями про свою депутатську діяльність за період роботи Верховної Ради України VІ скликання.

Народний депутат поінформував, що за час виконання депутатських повноважень брав участь в абсолютній більшості пленарних засідань Верховної Ради України та засіданнях Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва та місцевого самоврядування. Висвітлення позиції депутата і фракції КПУ здійснював через загальнонаціональні канали та місцеві засоби масової інформації, зокрема,  перші канали національного радіо і телебачення, ІСТV, «Ера»,  ОДТРК ряду областей України,  всеукраїнські газети і журнали («Голос України», «Комуніст», «Київський вісник», «2000», «Віче»), обласні та районні  друковані ЗМІ.

Для інформування про депутатську діяльність та надання допомоги виборцям С.Гордієнком створено сайт народного депутата України (ел.адреса: hordienko.at.ua), гаслом якого є: «Воля народу - моя робота». У звіті вказано, що народний депутат неухильно виконував положення передвиборної програми Компартії України та Закону України «Про статус народного депутата України» щодо постійного зв’язку з виборцями через особисті прийоми, зустрічі, звіти та листування. Проводив  прийоми громадян на базі районних і міських рад  Полтавської області  та  в багатьох областях України. Особисті щомісячні прийоми громадян здійснювалися відповідно графіка та попередніх оголошень в місцевих засобах масової інформації. Постійно брав участь у роботі сесій місцевих рад, заходах, які проводилися територіальними громадами області.

Враховуючи складні життєві ситуації громадян, організовував надання посильних матеріальних допомог  особам, які опинилися у скрутному становищі, використовуючи всі можливі джерела фінансування, підготував декілька тисяч депутатських звернень щодо захисту прав та розв’язання проблем виборців.

Надавав допомогу в покращенні матеріальної бази лікарняних, дошкільних закладів та просуванні низки проектів в інтересах територіальних громад  Полтавської  та інших областей.

С.Гордієнко регулярно брав участь у планових заходах Верховної Ради України на міжнародній арені та за дорученнями фракції Компартії України  у семінарах, нарадах комуністичних і робітничих партій. Звіти про цю діяльність надавав через засоби масової інформації.

За період роботи Верховної Ради України шостого скликання С.Гордієнком самостійно та у співпраці з колегами підготовлено понад 220 законопроектів та поправок до чинних законів  України. Частина з яких була прийнята парламентом. За час депутатської діяльності парламентар підготував близько 200 депутатських запитів  і декілька тисяч депутатських звернень до вищих, регіональних та місцевих органів влади та їх посадових осіб, які було оголошено в сесійній залі Верховної Ради та стосувалися захисту конституційних прав і інтересів найбільш знедолених категорій громадян та територіальних громад України. Проблеми, порушені у депутатських запитах, органи і посадові особи, до яких вони спрямовані, відображені на офіційному веб – сайті Верховної Ради України  http://portal.rada.gov.ua, сторінка-народний депутат України С.В.Гордієнко.

 

Повний звіт народного депутата України Сергія Гордієнка за період роботи Верховної Ради України VІ скликання.

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“Архів новин попередніх скликань”

18 грудня 2015 10:59
17 грудня 2015 14:46
17 грудня 2015 10:22
16 грудня 2015 16:56
16 грудня 2015 11:53
Голова Комітету Сергій Власенко взяв участь в урочистому заході з нагоди 30-річчя відкриття для підписання Європейської хартії місцевого самоврядування та 20-річчя членства України в Раді Європи, який був організований Конгресом місцевих та регіональних влад Ради Європи та Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України в рамках проекту «Сприяння розвитку місцевої демократії в Україні» та Плану дій Ради Європи для України на 2015 – 2017 роки
15 грудня 2015 15:55
15 грудня 2015 09:57
14 грудня 2015 10:50
11 грудня 2015 14:11
10 грудня 2015 09:40