Гордієнко звіт перед виборцями

21 лютого 2012, 17:32

Секретар Комітету Сергій Гордієнко відзвітував перед виборцями про свою депутатську діяльність за період роботи Верховної Ради України VІ скликання.

Народний депутат поінформував, що за час виконання депутатських повноважень брав участь в абсолютній більшості пленарних засідань Верховної Ради України та засіданнях Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва та місцевого самоврядування. Висвітлення позиції депутата і фракції КПУ здійснював через загальнонаціональні канали та місцеві засоби масової інформації, зокрема,  перші канали національного радіо і телебачення, ІСТV, «Ера»,  ОДТРК ряду областей України,  всеукраїнські газети і журнали («Голос України», «Комуніст», «Київський вісник», «2000», «Віче»), обласні та районні  друковані ЗМІ.

Для інформування про депутатську діяльність та надання допомоги виборцям С.Гордієнком створено сайт народного депутата України (ел.адреса: hordienko.at.ua), гаслом якого є: «Воля народу - моя робота». У звіті вказано, що народний депутат неухильно виконував положення передвиборної програми Компартії України та Закону України «Про статус народного депутата України» щодо постійного зв’язку з виборцями через особисті прийоми, зустрічі, звіти та листування. Проводив  прийоми громадян на базі районних і міських рад  Полтавської області  та  в багатьох областях України. Особисті щомісячні прийоми громадян здійснювалися відповідно графіка та попередніх оголошень в місцевих засобах масової інформації. Постійно брав участь у роботі сесій місцевих рад, заходах, які проводилися територіальними громадами області.

Враховуючи складні життєві ситуації громадян, організовував надання посильних матеріальних допомог  особам, які опинилися у скрутному становищі, використовуючи всі можливі джерела фінансування, підготував декілька тисяч депутатських звернень щодо захисту прав та розв’язання проблем виборців.

Надавав допомогу в покращенні матеріальної бази лікарняних, дошкільних закладів та просуванні низки проектів в інтересах територіальних громад  Полтавської  та інших областей.

С.Гордієнко регулярно брав участь у планових заходах Верховної Ради України на міжнародній арені та за дорученнями фракції Компартії України  у семінарах, нарадах комуністичних і робітничих партій. Звіти про цю діяльність надавав через засоби масової інформації.

За період роботи Верховної Ради України шостого скликання С.Гордієнком самостійно та у співпраці з колегами підготовлено понад 220 законопроектів та поправок до чинних законів  України. Частина з яких була прийнята парламентом. За час депутатської діяльності парламентар підготував близько 200 депутатських запитів  і декілька тисяч депутатських звернень до вищих, регіональних та місцевих органів влади та їх посадових осіб, які було оголошено в сесійній залі Верховної Ради та стосувалися захисту конституційних прав і інтересів найбільш знедолених категорій громадян та територіальних громад України. Проблеми, порушені у депутатських запитах, органи і посадові особи, до яких вони спрямовані, відображені на офіційному веб – сайті Верховної Ради України  http://portal.rada.gov.ua, сторінка-народний депутат України С.В.Гордієнко.

 

Повний звіт народного депутата України Сергія Гордієнка за період роботи Верховної Ради України VІ скликання.