Архів новин попередніх скликань


18 грудня 2015
10:59

Проект Закону України про позбавлення проросійських та просепаратиських діячів культури України звання "Народний артист України" (реєстр. №3016) Комітет з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування вирішив повернути суб'єкту права законодавчої ініціативи без його включення до порядку денного сесії та розгляду на пленарному засіданні Верховної Ради України.

17 грудня 2015
14:46

Народний депутат України, голова підкомітету з питань місцевого самоврядування Юрій Бублик взяв участь у науково-практичному семінарі з обміну кращими практиками на тему: "Центри надання адміністративних послуг як механізми забезпечення принципів верховенства права", який відбувся у м.Харкові в межах проекту "Місцеве самоврядування та верховенство права в Україні", що реалізується Академією Фольке Бернадотта в партнерстві з Асоціацією малих міст України та Центром Разумкова за фінансової підтримки Шведського агентства з міжнародного розвитку (SIDA).

17 грудня 2015
10:22

Комітет з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування рекомендуватиме Верховній Раді України проект Постанови Верховної Ради України про встановлення парламентського контролю за реформуванням державної служби в Україні та сприяння імплементації європейських принципів урядування (реєстр. №3452) за наслідками розгляду в першому читанні повернути суб'єкту права законодавчої ініціативи на доопрацювання.

16 грудня 2015
16:56

Народний депутат України, голова підкомітету з питань органів самоорганізації населення, місцевих виборів та інших форм безпосередньої демократії Олена Бойко взяла участь у відкритому громадсько-політичному Форумі "25 років місцевому самоврядуванню в Україні: Час для децентралізації".

16 грудня 2015
11:53

Голова Комітету з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування Сергій Власенко взяв участь в урочистому заході з нагоди 30-річчя відкриття для підписання Європейської хартії місцевого самоврядування та 20-річчя членства України в Раді Європи, який був організований Конгресом місцевих та регіональних влад Ради Європи та Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України в рамках проекту "Сприяння розвитку місцевої демократії в Україні" та Плану дій Ради Європи для України на 2015 - 2017 роки.

15 грудня 2015
15:55

Робочу групу з розробки концепції реформування та розвитку нагородної справи України утворено у Комітеті з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування.

14 грудня 2015
10:50

Голова Комітету з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування Сергій Власенко та Завідувач секретаріату Комітету Анжела Малюга 11 грудня 2015 року взяли участь у засіданні Наглядової ради Програми Ради Європи "Децентралізація і територіальна консолідація в Україні", яке відбулося в Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.