20 січня 2010р.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

1. Про проект Закону про внесення змін до деяких законів України (щодо надання статусу державного службовця медичним, педагогічним і науково-педагогічним працівникам) (реєстр. №3155 від 16.09.2008 р., н.д. В.Литвин, О.Зарубінський, С.Павленко). (Висновок Комітету)

 

Законодавчі пропозиції “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України” щодо вдосконалення правового статусу медичних працівників.

(ДО реєстр. №3155 від 02.12.2008 р., н.д. Ю.Прокопчук, С.Павленко, В.Деревляний)

Законодавчі пропозиції «Про внесення змін до деяких Законів України (щодо надання статусу державного службовця педагогічним працівникам державних загальноосвітніх навчальних закладів)».

        (ДО реєстр. №3155 від 22.12.2008 р., н.д. А.Павловський)

Координує: Перший заступник Голови Комітету - Боднар О.Б.

Доповідає: голова підкомітету - Петренко В.М.

Супроводжує: головний консультант секретаріату Комітету - Шкуріна Л.Б.

 

II. Організаційні питання

 

2. Про Звіт роботи Комітету з питань державного будівництва та місцевого самоврядування за п’яту сесію Верховної Ради України шостого скликання (вересень 2009 р. - січень 2010 р.). (Рішення Комітету)

3. Про План роботи Комітету з питань державного будівництва та місцевого самоврядування на період шостої сесії Верховної Ради України шостого скликання (лютий - липень 2010 р.). (Рішення Комітету)

4. Про пропозиції Комітету з питань державного будівництва  та місцевого  самоврядування до проекту порядку денного шостої сесії Верховної Ради України шостого скликання (лютий - липень 2010 р.). (Рішення Комітету)

Доповідає: секретар Комітету - Гордієнко С.В.

Супроводжує: Завідувач секретаріату Комітету - Малюга А.В.

 

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку