14 жовтня 2009р.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

1. Про проект Постанови про призначення чергових виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів у 2010 році (реєстр. 5097, н.д. О.Лавринович, А.Портнов). (Висновок Комітету)

2. Про проект Постанови про перенесення чергових виборів сільських, селищних та міських голів, обраних на чергових виборах 26 березня 2006 року, на один рік та проведення їх разом з виборами депутатів місцевих рад шостого скликання 27 березня 2011 року (реєстр. 4141, н.д. І.Кріль, Л.Оробець, О.Білозір). (Висновок Комітету)

Координує: заступник Голови Комітету - Ключковський Ю.Б.

Доповідає: голова підкомітету  - Подгорний С.П.

Супроводжує: головний консультант секретаріату Комітету - Желтова О.М.

 

II. Організаційні питання.

 

3. Про перспективні напрямки співпраці Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва та місцевого самоврядування з Швейцарською агенцією з розвитку та співробітництва.

4. Презентація Муніципальної програми врядування та сталого розвитку (ПРООН) «Ефективні моделі організації громад як шлях до реформи місцевого самоврядування». (Пропозиція Комітету)

Координують: секретар Комітету - Гордієнко С.В.,

                          Завідувач секретаріату Комітету - Малюга А.В.

Презентують: представники Швейцарської агенції з розвитку та співробітництва, Муніципальної програми врядування та сталого розвитку (ПРООН).

 

III.  Різне.

 

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку