7 жовтня 2009р.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

1.     Про призначення позачергових місцевих виборів. (Рішення Комітету)

Координує: заступник Голови Комітету - Ключковський Ю.Б.

Доповідає: голова підкомітету  - Подгорний С.П.

Супроводжує: головний консультант секретаріату Комітету - Дмитрук Л.В.

 

2. Про проекти Постанов:

 2.1 про внесення зміни до Постанови Верховної Ради України "Про заходи щодо упорядкування окремих видатків Державного бюджету України" (реєстр. №4221, н.д. В.Каплієнко, Г.Задирко, Ю.Литвин, В.Марущенко). (Висновок Комітету)

2.2 про внесення змін до Постанови Верховної Ради України "Про заходи щодо упорядкування окремих видатків Державного бюджету України" (реєстр. №5154, н.д. М.Томенко). (Висновок Комітету)

Координує: заступник Голови Комітету - Сінченко В.М.

Доповідає: голова підкомітету - Павленко В.В.

Супроводжує: Заступник завідувача секретаріату Комітету - Данилюк О.А.  

 

3. Про проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Державний реєстр виборців" (щодо статусу і здійснення повноважень органів Державного реєстру виборців та складання списків виборців до створення Державного реєстру виборців) (реєстр. 3469, повторний розгляд, друге читання). (Пропозиція Комітету)

Координує: заступник Голови Комітету - Ключковський Ю.Б.

Доповідає: голова підкомітету  - Подгорний С.П.

Супроводжує: головний консультант секретаріату Комітету - Желтова О.М.

 

4. Про звернення судді Конституційного суду України І.Домбровського до Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва та місцевого самоврядування щодо надання позиції Комітету по конституційному поданню Президента України щодо відповідності Конституції України (конституційності) положень Закону України «Про вибори Президента України», Кодексу адміністративного судочинства, Закону України «Про Державний реєстр виборців», Кримінального кодексу України, Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо виборів Президента України» від 21 серпня 2009 року №1616-VI. (Пропозиція Комітету)

Координує: заступник Голови Комітету - Ключковський Ю.Б.

Доповідає: голова підкомітету  - Подгорний С.П.

Супроводжує: головний консультант секретаріату Комітету - Желтова О.М.

 

5. Про звернення судді Конституційного суду України В.Кампо до Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва та місцевого самоврядування щодо надання позиції Комітету по конституційному поданню Вищого адміністративного суду України щодо офіційного тлумачення окремих положень частини першої статті 143 Конституції України, статті 12 Земельного кодексу України, пункту 1 частини першої статті 17 Кодексу адміністративного судочинства України. (Рішення Комітету)

Координує та доповідає: заступник Голови Комітету - Сінченко В.М.

Супроводжують: головні консультанти секретаріату Комітету -  Юрчук Ю.А.,

                                                                                                      Бережницький Я.В.  

 

6. Про звернення народного депутата України С.Льовочкіна до Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва та місцевого самоврядування з пропозицією щодо звернення від Комітету до Президента України щодо зупинення дії розпоряджень Кабінету Міністрів України від 3 червня 2009 року №583-р, від 3 червня 2009 року №584-р, від 10 червня 2009 року №612-р, від 8 липня 2009 року №761-р, від 8 липня 2009 року №762-р, від 8 липня 2009 року №769-р та від 8 липня 2009 року №770-р з мотивів невідповідності Конституції України з одночасним зверненням до Конституційного Суду України щодо їх неконституційності. (Пропозиція Комітету)

Координує та доповідає: Перший заступник Голови Комітету - Боднар О.Б.

Супроводжує: Заступник завідувача секретаріату Комітету - Данилюк О.А

 

II.  Різне.

 

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку