Комітет з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування за дорученням Голови Верховної Ради України розглянув проект Закону України про тимчасовий порядок здійснення повноважень місцевого самоврядування на період проведення антитерористичної операції  (реєстр.  № 1529  від 22.12.2014), поданий народним депутатом України А.Артеменком.

Заслухавши інформацію з зазначеного питання народного депутата України - голови підкомітету з питань місцевого самоврядування Ю.Бублика та відповідно до статті 15 Закону України «Про комітети Верховної Ради України»,  Комітет  вирішив:

1. Створити Робочу групу для доопрацювання проекту Закону України про тимчасовий порядок здійснення повноважень місцевого самоврядування на період проведення антитерористичної операції  (реєстр.  № 1529) з урахуванням вимог Конституції України.

2. Призначити Керівником Робочої групи народного депутата України, голову підкомітету з питань місцевого самоврядування Комітету з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування Бублика Юрія Васильовича.

3. Включити до складу Робочої групи народних депутатів України – членів підкомітету з питань місцевого самоврядування Комітету з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування.

4. Залучити до участі в роботі Робочої групи (за згодою) народних депутатів України, представників Апарату Верховної Ради України, Адміністрації Президента України, Секретаріату Кабінету Міністрів України, центральних органів виконавчої влади, провідних асоціацій органів місцевого самоврядування, неурядових організацій, науковців, експертів.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку