Набір консультаційних матеріалів з організації перших кроків новообраних місцевих рад та їхніх виконавчих органів в умовах адміністративно-територіальної реформи, підготовлені за сприяння Програми Ради Європи «Децентралізація і реформа публічної адміністрації в Україні»

13 грудня 2020, 09:00

  Матеріали складаються з окремих блоків, призначених окремо для використання органів місцевого самоврядування територіальних громад, районних рад, а також висвітлюють окремі кадрові питання, пов’язані з майбутньою реорганізацією районних державних адміністрацій.

Звертаємо вашу увагу, що матеріали розроблені з урахуванням приписів законопроекту «Про внесення змін до деяких законів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування і районних державних адміністрацій» (реєстр. № 3651-д), а отже використовувати їх до набрання чинності цим законопроектом можна тільки для попередньої підготовки ваших актів та дій.

Матеріали підготовлені на замовлення Мінрегіону України за сприяння Програми Ради Європи «Децентралізація і реформа публічної адміністрації в Україні».

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ:

Матеріали за посиланням: http://www.slg-coe.org.ua/p20979/