17 жовтня 2024
1630

 

Комітет Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування спільно з громадською організацією «Лабораторія законодавчих ініціатив» проведе презентацію дослідження «Статус депутатів місцевих рад».

Під час заходу планується презентувати результати дослідження «Статус депутатів місцевих рад», проведеного громадською організацією «Лабораторія законодавчих ініціатив» на запит Комітету з метою вивчення проблематики законодавчого забезпечення статусу депутатів місцевих рад та подальшого напрацювання законодавчих змін у цій сфері.

Участь у презентації візьмуть народні депутати України, представники громадської організації «Лабораторія законодавчих ініціатив», Міністерства розвитку громад та територій України, всеукраїнських асоціацій органів місцевого самоврядування.

Презентація відбудеться 17 жовтня 2024 року о 16:30 у змішаному форматі: наживо (м. Київ) та у режимі відеоконференції на платформі ZOOM.

Трансляцію заходу можна буде переглянути на YouTube-каналі Українського кризового медіа-центру – https://www.youtube.com/UACrisisMediaCenter.

 


Повернутись до календаря подій