23 вересня 2024
1100

Комітет з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування відповідно до Плану роботи Комітету на період дванадцятої сесії Верховної Ради України IХ скликання проведе Форум громад Тернопільщини на тему: «Реформи. Децентралізація. Євроінтеграція».

Під час Форуму планується обговорити низку питань, що стосуються актуального стану реформи децентралізації, участі українських громад у процесі інтеграції до ЄС, викликів для органів місцевого самоврядування на Тернопільщині. Зокрема темами дискусій стануть питання законодавчих аспектів реформи децентралізації, її подальшого розвитку та пріоритетів Комітету в цьому напрямку; переходу від військового до багаторівневого цивільного врядування; впровадження системи забезпечення законності в діяльності органів місцевого самоврядування тощо.

До участі у заході запрошено народних депутатів України, представників органів державної влади, органів місцевого самоврядування та їх провідних асоціацій, вітчизняних і міжнародних організацій, експертів.

Форум відбудеться 23 вересня 2024 року об 11:00 у змішаному форматі: наживо (Тернопільська область) та у режимі відеоконференції на платформі ZOOM.

Захід відбудеться за сприяння та підтримки проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»).

Контактна особа: головний консультант секретаріату Комітету
Кириленко Ольга Володимирівна, тел.: 044 255 23 42;
ел. пошта: kyrylenko-o@rada.gov.ua.


Повернутись до календаря подій