05 липня 2024
1000

 

Комітет з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування відповідно до Плану роботи Комітету на період одинадцятої сесії Верховної Ради України IХ скликання проведе Форум громад Волині «Реформи. Децентралізація. Євроінтеграція».

Під час Форуму планується обговорити питання міжнародного територіального співробітництва на прикладі співпраці між громадами України та Литовської Республіки, актуального стану реформи децентралізації та законодавчого вектору її подальшого розвитку, післявоєнних викликів, зокрема основних орієнтирів та моделі організації публічної влади на місцях у перехідний період від режиму воєнного стану до багаторівневого цивільного врядування із врахуванням кращих європейських практик і положень Європейської хартії місцевого самоврядування.

До участі у заході запрошено народних депутатів України, представників органів державної влади, органів місцевого самоврядування та їх провідних асоціацій, вітчизняних і міжнародних організацій, експертів.

Форум відбудеться 5 липня 2024 року о 10:00 у змішаному форматі: наживо (с. Брище, Луцький район, Волинська область) та у режимі відеоконференції на платформі ZOOM.

Online-трансляція заходу здійснюватиметься на  YouTube-каналі Комітету.

Захід відбудеться за сприяння та підтримки проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»).

Контактна особа: головний консультант секретаріату Комітету Кириленко Ольга Володимирівна, тел.: 044 255 23 42;ел. пошта: kyrylenko-o@rada.gov.ua.

 


Повернутись до календаря подій