07 травня 2024
1400

 

7 травня 2024 року о 14:00 в режимі відеоконференції на платформі ZOOM відбудеться п’яте засідання Робочої групи з опрацювання та підготовки до другого читання проекту Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів у зв’язку з прийняттям Закону України «Про адміністративну процедуру» (реєстр. № 10161).

На засіданні планується:

·    обговорити пропозиції щодо внесення змін до 5 законів України, які були включені до законопроекту з реєстр. № 10161, а саме законів України:

-      «Про використання ядерної енергії та радіаційну безпеку»;

-      «Про дозвільну діяльність у сфері використання ядерної енергії»;

-      «Про нафту і газ»;

-      «Про газ (метан) вугільних родовищ»;

-      «Про ринок електричної енергії».

·    пропозиції щодо внесення змін до 8 законів України, які не були включені до законопроекту з реєстр. № 10161, але потребують опрацювання щодо необхідності їх приведення у відповідність до Закону України «Про адміністративну процедуру», а саме законів України:

-     «Про ринок природного газу»;

-     «Про заходи, спрямовані на подолання кризових явищ та забезпечення фінансової стабільності на ринку природного газу»;

-    «Про альтернативні джерела енергії»;

-    «Про теплопостачання»;

-    «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання»;

-    «Про забезпечення прозорості у видобувних галузях»;

-    «Про мінімальні запаси нафти та нафтопродуктів»;

-    «Про комбіноване виробництво теплової та електричної енергії (когенерацію) та використання скидного енергопотенціалу» режим земель охоронних зон об’єктів магістральних трубопроводів».

 

Засідання Робочої групи відбудеться за сприяння та підтримки Проекту ЄС «Підтримка комплексної реформи державного управління в Україні» (EU4PAR2).

Довідково: конт. особа: головний консультант секретаріату Комітету Марина Маценко, 255-24-82


Повернутись до календаря подій