28 березня 2024
1200

 

Комітет Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування проведе круглий стіл на тему: «Участь органів місцевого самоврядування у міжнародному територіальному співробітництві в рамках процесу вступу до Європейського Союзу».

Під час проведення круглого столу планується обговорити стан та перспективи розвитку міжнародного територіального співробітництва, участь органів місцевого самоврядування Волині та Рівненщини в проектах і програмах міжнародного територіального співробітництва в рамках вступу до Європейського Союзу.

До участі у заході запрошено народних депутатів України, представників органів державної влади, органів місцевого самоврядування та їх провідних асоціацій, вітчизняних і міжнародних організацій, експертів.

Круглий стіл відбудеться 28 березня 2024 року о 12:00 у змішаному форматі: наживо (Волинська область) та у режимі відеоконференції на платформі ZOOM за сприяння та підтримки проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА») та у співробітництві з Офісом Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Комітету https://www.youtube.com/@komsamovr/

Контактна особа: 

головний консультант секретаріату Комітету Кириленко Ольга Володимирівна, тел.: (044) 255-23-42; e-mail: kyrylenko-o@rada.gov.ua


Повернутись до календаря подій