05 грудня 2023
1000

Комітет Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування проведе Бучанський Форум «Реформи. Децентралізація. Євроінтеграція».

Під час заходу планується обговорення наступних питань: ключові аспекти реформи децентралізації влади в Україні, її поточний стан та формування пріоритетів на 2024 рік; роль місцевого самоврядування в процесі євроінтеграції; шляхи до відбудови сильних територіальних громад; місцеве самоврядування в повоєнний період та його відновлення на деокупованих територіях.

Форум відбудеться 5 грудня 2023 року о 10:00 у змішаному форматі (offline та у режимі відеоконференції на платформі ZOOM).

До участі у заході запрошені народні депутати України, представники органів державної влади, органів місцевого самоврядування та їх провідних асоціацій, міжнародних та вітчизняних організацій, експертної спільноти.

Форум проводиться за сприяння та підтримки Проекту USAID  («ГОВЕРЛА»), Програми «U-LEAD з Європою», Швейцарсько-українського Проекту DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» та Програми Ради Європи «Посилення доброго демократичного врядування і стійкості в Україні».

Контактна особа з організаційних питань щодо забезпечення проведення заходу: Поляк Андрій Олександрович – головний консультант секретаріату Комітету, тел. 044 255-39-25, e-mail: poliak-a@rada.gov.ua.


Повернутись до календаря подій