29 листопада 2023
1400

 

Комітет Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування 29 листопада проведе консультації на тему: «Регіональна політика в рамках процесу вступу до Європейського Союзу».

Предметом дискусії будуть питання сучасного стану та перспектив інтеграції регіональної політики України до Європейського Союзу, а також удосконалення законодавства щодо регіонального розвитку з метою його адаптації до відповідного законодавства ЄС та політики згуртованості.

До участі у заході запрошено народних депутатів України, представників органів державної влади, органів місцевого самоврядування та їх провідних асоціацій, вітчизняних і міжнародних організацій, експертів.

Консультації відбудуться 29 листопада 2023 року о 14:00 у змішаному форматі: наживо (м. Івано-Франківськ, Івано-Франківська область) та у режимі відеоконференції на платформі ZOOM за сприяння та підтримки Програми «U-LEAD з Європою», у співробітництві з ГО «Інститут громадянського суспільства», проектом «Підтримка формування ефективної регіональної політики в контексті євроінтеграції України та воєнних викликів» (за підтримки Проекту USAID «ГОВЕРЛА»).

Контактна особа з організаційних питань щодо забезпечення проведення заходу: Маценко Марина Миколаївна - головний консультант секретаріату Комітету, тел.: 044-255-24-82; email: matsenko@rada.gov.ua


Повернутись до календаря подій