1 липня 2009р.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

        1. Про лист Міністра юстиції України Оніщука М.В. щодо перегляду раніше прийнятого рішення та про проект Постанови про звільнення Оніщука Миколи Васильовича з посади Міністра юстиції України (реєстр. до №4583, н.д. О.Новіков). (Рекомендація Комітету)

2. Про проект Постанови про звільнення Новицького В.С. з посади Міністра промислової політики України  (реєстр.№4482, М.Я.Азаров, Бойко Ю.А.). (Рекомендація Комітету)

3. Про проект Постанови про звільнення Васюника І.В. з посади Віце-прем'єр-міністра України (реєстр.№4498, Е.Зейналов, К.Куликов, В.Іваненко, Ю.Литвин). (Рекомендація Комітету)

4. Про проект Постанови про звільнення Вакарчука І.О. з посади Міністра освіти і науки України  (реєстр.№4688, Д.Табачник, Ю.Бойко, В.Горбаль, А.Толстоухов). (Рекомендація Комітету)

5. Про проект Постанови про звільнення Вовкуна Василя Володимировича з посади Міністра культури і туризму України (реєстр.№4701, н.д. В.Демянчук). (Рекомендація Комітету)

6. Про подання Прем’єр-міністра України Ю.В.Тимошенко щодо призначення Віце-прем’єр-міністрами України Згуровського Михайла Захаровича та Любоненка Юрія Вікторовича, Міністром фінансів України Ярошенка Федора Олексійовича, Міністром транспорту та зв’язку України Васадзе Таріела Шакровича, Міністром юстиції України Шемчука Віктора Вікторовича та про проект Постанови про призначення членів Кабінету Міністрів України  (реєстр.№4731, Ю.В.Тимошенко). (Рекомендація Комітету)

7. Про подання Прем’єр-міністра України Ю.В.Тимошенко щодо звільнення Полтавця Віктора Івановича з посади Міністра вугільної промисловості України та про проект Постанови про звільнення В.Полтавця з посади Міністра вугільної промисловості України  (реєстр.№4738, Ю.В.Тимошенко). (Рекомендація Комітету)

8. Про подання Прем’єр-міністра України Ю.В.Тимошенко щодо призначення Клименка Олександра Івановича Міністром вугільної промисловості України та про проект Постанови про призначення О.Клименка Міністром вугільної промисловості України  (реєстр.№4739, Ю.В.Тимошенко). (Рекомендація Комітету)

Координує: Перший заступник Голови Комітету - Боднар О.Б.

Доповідає: голова підкомітету - Петренко В.М.

Супроводжує: заступник Завідувача секретаріату Комітету - Данилюк О.А.

 

  9. Про проект Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо виборів Президента України (реєстр. № 4741, поданий народними депутатами України Лавриновичем О.В., Портновим А.В., Лукаш О.Л. та Зваричем Р.М.). (Висновок Комітету)

Координує: Заступник Голови Комітету – Ключковський Ю.Б.

Доповідає: голова підкомітету – Подгорний С.П.

Супроводжує: головний консультант секретаріату Комітету – Желтова О.М.

 

 

 

II. Різне.

 

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку