2 лютого 2009р.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

1.     Про призначення позачергових місцевих виборів:

1.1.                      Про призначення позачергових виборів окремих сільських та селищних голів.

1.2.                      Про призначення позачергових виборів Лисичанського міського голови Луганської області.

2. Про проект Постанови про відповідальність Кабінету Міністрів України    (р. № 3591, н.д. В.Янукович).

3. Про проект Постанови про звільнення Єханурова Юрія Івановича з посади Міністра оборони України (р. № 3507, н.д. В.Кисельов).

4. Про проект Закону про канцелярію Президента України, консультативні, дорадчі та інші допоміжні органи та служби, що забезпечують здійснення повноважень Президентом України (р. № 3215, н.д. Ю.Кармазін).

5. Про проект Закону про внесення змін до Закону України "Про вибори народних депутатів України" (щодо мови) (р. № 2561, н.д. Ю.Гнаткевич).

6. Про проект Закону про внесення змін до Закону України "Про вибори депутатів Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних і міських голів" (щодо мови) (р. № 2544, н.д. Ю.Гнаткевич).

7.     Про проект Закону про внесення змін до Закону України "Про державну службу" (щодо використання мови) (р. № 2553, н.д. Ю.Гнаткевич).

II. Організаційні питання.

8. Про План роботи Комітету з питань державного будівництва та місцевого самоврядування на IV сесію Верховної Ради України шостого скликання (лютий-липень 2009 року).

9. Про Календарний план проведення засідань Комітету з питань державного будівництва та місцевого самоврядування та його підкомітетів на період IV сесії Верховної Ради України шостого скликання (лютий-липень 2009 року).

III. Виконання контрольних повноважень.

IV. Різне.

 

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку