Вітаю з Днем Незалежності України!

24 серпня 2024, 09:19

 


Шановні колеги!

Щиро вітаю вас із Днем Незалежності України!

Вже третій рік поспіль ми відзначаємо це свято в умовах повномасштабної війни. Але все ж таки відзначаємо – за що безмежно дякуємо нашим Захисникам і Захисницям та шануємо пам’ять полеглих воїнів.

Нам з вами як нікому зрозуміло, що Незалежність не з’являється сама по собі. Її треба будувати. Як великий дім будується з маленьких цеглин, так і Незалежність усієї країни складається зі спроможності кожної окремої громади.

Я тішуся, що за нинішній рік ми провели суттєву законодавчу роботу, яка полегшує розвиток громад. Відкриває їм шлях до створення та реалізації комплексних програм розвитку. Бо хаотичний розвиток є не менш шкідливим явищем, ніж хаотична забудова міст – з якою, до речі, ми теж боремося на законодавчому рівні.

Окремо відзначу, що в своїй роботі наш Комітет не перетворювався на «річ у собі». Ми провели низку публічних консультацій з питань відновлення та житлової політики. Для того, щоб при напрацюванні відповідних законопроєктів керуватися принципом «жодного кроку для людей без людей». Ми почули проблеми різних соціальних груп, почули пропозиції щодо їх вирішення. І обов’язково врахуємо їх.

Попереду – багато роботи. Але навіть найважче «завдання із зірочкою» виконувати приємно, коли мене оточують фахові й відповідальні люди як мої колеги.

Тож продовжуємо разом будувати нашу Незалежність!

Слава Україні!