Привітання Голови та членів Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування з Днем будівельника

11 серпня 2024, 08:00

Шановні будівельники, прийміть найщиріші вітання з Вашим професійним святом!

Сьогодні ми маємо також чудову нагоду передати слова привітання всім працівникам будівельної галузі та тісно пов’язаних із нею виробничих сфер: інженерам будівництва, ремонтникам, виконробам, співробітникам житлового господарства, індустрії будматеріалів, які спільними зусиллями втілюють в яскраву об’ємну реальність задуми з безмовних креслень на папері.

Ваша професія – одна з найбільш мирних, шанованих, відповідальних і запитуваних суспільством. Адже від того, як будуються житлові будинки, інженерна, транспортна і соціальна інфраструктура, залежить якість життя людей. При цьому все, що створюється Вами, служить сучасникам, і служитиме нащадкам.

За нинішніх умов ми всі добре розуміємо, які серйозні та масштабні виклики постали перед нашою країною. І один з ключових полягає у необхідності відновлення постраждалих сіл, селищ, міст і територій. Переконані, що саме Ви, своїм талантом і сумлінною працею зможете не просто відбудувати зруйноване, а й створити найсучасніше і безпечне життєве середовище, від якого безпосередньо залежить комфорт життя людей, тепло і затишок їхніх осель.

Дякуємо за Вашу важливу, благородну і потрібну роботу! Бажаємо всім, хто пов’язав своє життя з будівництвом, щастя, добра, міцного здоров’я, миру і благополуччя, нових звершень і перемог !

Голова та члени Комітету !