У Комітеті створено Робочу групу з опрацювання та підготовки до другого читання проекту Закону про внесення змін до деяких законів України щодо стимулювання участі державних органів та органів місцевого самоврядування в реалізації програм та проектів міжнародної технічної допомоги та транскордонного співробітництва (реєстр. № 10284)

29 липня 2024, 16:06

 

Парламентом України за наслідками розгляду 5 червня 2024 року в першому читанні було прийнято за основу проект Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо стимулювання участі державних органів та органів місцевого самоврядування в реалізації програм та проектів міжнародної технічної допомоги та транскордонного співробітництва» (реєстр. № 10284).

Відзначаючи важливість предмету правового регулювання цього законопроекту, Комітет вирішив створити Робочу групу з його опрацювання та підготовки до другого читання.

Керівником Робочої групи призначено народного депутата України, голову підкомітету з питань адміністративно-територіального устрою та місцевого самоврядування Комітету Віталія Безгіна, якому доручено сформувати її персональний склад.

До Робочої групи планується залучити представників парламентських депутатських фракцій (груп), Апарату Верховної Ради України, Офісу Президента України, Секретаріату Кабінету Міністрів України, міжнародних та вітчизняних експертів.

Рішення про створення Робочої групи було прийнято на засіданні Комітету 17 липня 2024 року.