Дмитро Ісаєнко, народний депутат України, Секретар Комітету сьогодні бореться у лавах територіальної оборони та займається волонтерством

25 квітня 2022, 12:06

 
Дмитро Ісаєнко, народний депутат України, Секретар Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіональної політики та містобудування сьогодні бореться у лавах територіальної оборони та займається волонтерством:

«З першого дня війни моє життя радикально змінилося. Моя родина та я залишаємося у Києві. Особисто щодня об'їжджаю блокпости столиці, приєднався до місцевої тероборони, спілкуюсь з хлопцями та командирами. Допомогаю у придбанні бронежелетів, тактичних рукавичок, теплого професійного взуття, тепловізорів, автівок - усього, що необхідно для наших захисників ЗСУ. Жартую, що після нашої перемоги, зможу стати найкращим експертом з військової амуніції.

Також збираємо гуманітарну допомогу й передаємо для людей і військових. Здебільшого це продукти і речі першої необхідності.

Разом із сусідами підтримуємо наші сім‘ї, а особливо дітей. Пояснюю малечі, що це просто так гучно літають літаки, а не вибухають ракети, щоб їм не було так лячно. Адже діти у нас найвразливіші. Найсумнішим є те, що всі діти України стали дітьми війни та змушені проходити через все це…

Звичайно, як і решта народних обранців, займаюся парламентською діяльністю – пленарні засідання та робота в комітетах.

Хочу закликати кожного громадянина – допомагати Україні в межах своїх сил. Не засуджувати один одного, а підтримувати і об’єднуватись! Українці довели світу, що ми єдині і незламні! Перемога скоро! Все буде Україна!!!