Допомагаючи одне одному ми стаємо сильнішими ! Тетяна Плачкова, народний депутат України, член Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування

06 квітня 2022, 11:14


  Від самого початку війни Благодійний фонд Тетяни Плачкової, що був створений восени 2021 року, зорієнтував свою діяльність на допомозі жінкам з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, людям з інвалідністю та пенсіонерам, надавав допомогу в перевезенні людей до більш небезпечних місць. Після кривавих подій у Маріуполі, Харкові та передмістях Києва, Фонд приєднався до підтримки переселенців, яких родини Одеської області розмістили в своїх домівках.

Також Фонд передав декілька тонн м’ясних виробів та товарів першої необхідності для дітей та дорослих  Маразліївській, Сергіївській, Шабській громадам Білгород-Дністровського району, до м. Ізмаїла, сіл Мирне, Десантне, Приморське Вилківської громади, сіл Залізничне, Табаки Болградської громади, Городнє та Олександрівка Городненської громади, Нова Некрасівка, Ларжанка, Утконосівка, Озерне та Кам’янка Саф’янівської громади, Шевченкове та Червоний Яр Кілійської громади.


Окрім того, для потреб Кілійської громади, Кілійської багатопрофільної лікарні та пологового відділення Фондом спрямовано дитяче харчування, памперси, ковдри.

Для потреб у пально-мастильних матеріалах для міст Рені, Кілії, Вилкового було перераховано 75 тис.грн.

Спрямовано кошти на допомогу військовим та підрозділам територіальної оборони.

Завезено продукти до Дунайської обласної лікарні в м.Ізмаїл, де надається висококваліфікована лікарська допомога мешканцям району. «Медикаментами вона забезпечена, але у разі небезпеки, тут планується розміщувати дітей-сиріт та діток зі спеціалізованого будинку дитини. Головний лікар вже зараз переймається можливою нестачею продовольства. Завезли продукти та залишаємось на зв'язку, адже допомагаючи одне одному ми стаємо сильнішими», - зазначає Тетяна Плачкова.

Усім, кому необхідна допомога, Благодійний фонд пропонує звертатися на його офіційну сторінку у Facebook @Благодійний фонд Тетяни Плачкової.

У разі можливості доєднатися до збору коштів надаємо реквізити Фонду:

БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД ТЕТЯНИ ПЛАЧКОВОЇ»

ЄДРПОУ 43579319

Рахунок UA253390500000026005001097709 у ПАТ «КРИСТАЛБАНК».