VI Міжнародна науково-технічна конференція "Ефективні технології в будівництві" (26-27 жовтня 2021 року)

26 жовтня 2021, 10:00

 

Комітет Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування спільно з Київським національним університетом будівництва і архітектури проведе 26-27 жовтня 2021 року VI Міжнародну науково-технічну конференцію "Ефективні технології в будівництві".

Під час VI Міжнародної науково-технічної конференції "Ефективні технології в будівництві" планується обговорити актуальні питання щодо формування державної стратегії розвитку smart-інфраструктури в Україні з використанням когнітивних технологій та "Building Information Modeling"; сталого будівництва, енергозбереження та екології; технології та механізації будівництва; організації будівництва; стратегії інноваційного розвитку будівельної галузі України.

До участі у заході запрошено народних депутатів України, представників органів державної влади, місцевого самоврядування, громадських організацій, проектних інститутів та вищих навчальних закладів.

Початок роботи Конференції заплановано на 10:00 в Київському національному університеті будівництва і архітектури України за адресою: Повітрофлотський проспект, 31, каб. 319.

Захід буде проведено в приміщеннях Київського національного університету будівництва і архітектури по просп. Повітрофлотському, 31, ауд. 319, 102, 317, 313, 311 з можливістю підключення в режимі відеоконференції на платформі ZOOM.

Відповідальна особа за підготовку Конференції від Комітету: Коваленко В'ячеслав Миколайович – головний консультант секретаріату Комітету (тел.: 255-25-70, email: kovalenko-v@rada.gov.ua).

Конференція відбудеться за підтримки Міністерства розвитку громад та територій України, Міністерства освіти і науки України, ДП Науково-дослідного інституту будівельного виробництва (НДІБВ), Академії будівництва України (АБУ), Науково-дослідного інституту інноваційного будівництва (НДІ ІНБУД), Інституту менеджменту та інформаційних систем (ISMA), Представництва "Польської академії наук" (PAN), Сілезького технологічного університету (SUT).