Комітет рекомендує Верховній Раді України прийняти в другому читанні та в цілому проект Закону про внесення змін до Закону України "Про засади державної регіональної політики"

20 липня 2021, 11:00

 

Члени Комітету на своєму засіданні 14 липня 2021 року розглянули підготовлений до другого читання проект Закону про внесення змін до Закону України "Про засади державної регіональної політики" (реєстр. № 5323), поданий Кабінетом Міністрів України.

Метою проекту Закону, прийнятого Верховною Радою України за основу 1 червня 2021 року, є комплексне удосконалення механізмів реалізації державної регіональної політики та підвищення її ефективності.

За результатами опрацювання внесено логічні зміни до структури законопроекту, які впорядковують та узгоджують його положення з діючим законодавством.

Всі зауваження та пропозиції при підготовці вказаного проекту були детально опрацьовані спільно з представниками центральних органів виконавчої влади, провідних асоціацій органів місцевого самоврядування, неурядових та міжнародних організацій, науковців та експертів.