Привітання Голови Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Андрія Клочка з Днем архітектури України

01 липня 2021, 06:00

 
Шановні архітектори!

Вітаю Вас з професійним святом – Днем архітектури України!

Це свято встановлено в незалежній Україні "…на підтримку ініціативи архітекторів та містобудівників, їх творчих спілок, працівників проектних організацій і місцевих органів містобудування та архітектури…" згідно з Указом Президента України "Про День архітектури України" від 17 червня 1995 року № 456/95.

Дорогі архітектори, Ви вибрали професію, яка завжди була необхідна людям, яка є окрасою життя. Саме ви розробляєте документацію, визначаєте територію, розміщуєте будівництво житлово-цивільних, виробничих та інших об'єктів, формуючи містобудівні ансамблі і ландшафтні комплекси, зони відпочинку та оздоровлення населення, зберігаючи при цьому пам'ятки архітектури та історії, щоб наші міста, наша країна мали своє неповторне обличчя.

Зичу Вам й надалі зважати на інтереси громадян, забезпечувати містобудівну діяльність на високому рівні, пишатися своїми досягненнями, прикрашати країну справами своїх рук.

Здоров'я Вам, наснаги, добробуту, упевненості у майбутньому, активної та плідної творчості, вдалих та сміливих рішень, нових архітектурних витворів та довголіття!

Голова Комітету                                                       Андрій КЛОЧКО