Друге засідання Робочої групи Комітету з опрацювання та підготовки до другого читання проекту Закону України про адміністративну процедуру (реєстр. № 3475) відбулося 30 жовтня

04 листопада 2020, 08:54

 
В ході засідання Робочою групою було опрацьовано 22 статті законопроекту про адміністративну процедуру та розглянуто 104 пропозиції від народних депутатів України, а також, пропозиції, які надійшли від наукового та експертного середовища, органів державної влади та органів місцевого самоврядування.

Участь у засіданні взяли народні депутати України, представники центральних органів виконавчої влади, Апарату Верховної Ради України, Секретаріату Кабінету Міністрів України, всеукраїнських асоціацій органів місцевого самоврядування, неурядових та міжнародних організацій, науковці, експерти. Участь у засіданні учасники взяли як безпосередньо, так і через платформу ZOOM.

Керівник Робочої групи, голова підкомітету з питань адміністративних послуг та адміністративних процедур Лариса Білозір подякувала учасниками за плідну співпрацю і наголосила на необхідності продовження обговорення законопроекту під час наступних зустрічей Робочої групи, яке заплановано на 13 листопада 2020 року.