Засідання Круглого столу з обговорення проекту Закону України "Про внесення змін до деяких законів України щодо врегулювання окремих питань приєднання до інженерних мереж" у режимі відеоконференції на платформі ZOOM (21 жовтня 2020 року)

21 жовтня 2020, 14:00

 
Комітет з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування спільно з Міністерством розвитку громад та територій України, Асоціацією "Укрводоканалекологія", Асоціацією учасників газового ринку, Всеукраїнською асоціації органів місцевого самоврядування "Асоціація міст України" проведе круглий стіл з обговорення проекту Закону України "Про внесення змін до деяких законів України щодо врегулювання окремих питань приєднання до інженерних мереж".

Метою круглого столу є обговорення актуальних проблем планування інженерного забезпечення територій, проектування галузевих схем, будівництва, реконструкції та приєднання інженерних мереж в населених пунктах.

Під час заходу планується обговорити напрацьований експертною групою законопроект про внесення змін до деяких законів України щодо врегулювання окремих питань приєднання до інженерних мереж.

Захід відбудеться 21 жовтня о 14:00 в режимі відео-конференції на платформі Zoom. Для авторизації учасників відео-конференції просимо до 20 жовтня надіслати до Комітету списки учасників (організація, ПІБ, посада, електронна адреса). Доступ до платформи буде відкрито з 13:30.

До участі у заході запрошено народних депутатів України, представників органів державної влади, професійних громадських організацій, проектних інститутів, експертів.

Відеозапис заходу: