Засідання Комітету 20 травня 2020 року о 15:00 год. за адресою м. Київ, вул. М.Грушевського, 18/2 другий поверх, кімн. 11 (Протокол №28)

20 травня 2020, 15:00

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ


I. ЗАКОНОПРОЕКТИ, З ОПРАЦЮВАННЯ ЯКИХ

 КОМІТЕТ ВИЗНАЧЕНО ГОЛОВНИМ

 

1. Проект Закону про внесення змін до Закону України Про місцеве самоврядування в Україні щодо забезпечення додержання державних гарантій місцевого самоврядування та захисту його економічних основ (реєстр. №3118, н.д. Г.Васильченко, Р.Лозинський та інші)

 

 

Координує: Перший Заступник голови Комітету - Лозинський Роман Михайлович

Доповідає: голова підкомітету - Гурін Дмитро Олександрович

Супроводжують: головний консультант секретаріату Комітету - Корнієнко Т.М., Заступник Керівника секретаріату Комітету - Данилюк О.А.

 

 2. Проект Закону про внесення змін до Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності” щодо обов’язковості будівництва об’єктів громадського обслуговування населення соціальної сфери (реєстр. №2363, н.д. І.Констанкевич, В.М’ялик та інші)

 

Координує: Заступник голови Комітету - Шуляк Олена Олексіївна

Доповідає: голова підкомітету - Бондар Ганна Вячеславівна 

Супроводжує: Заступник Керівника секретаріату Комітету - Казімірова І.І.


3. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо правового регулювання відносин між співвласниками багатоквартирних будинків і власниками та наймачами (орендарями) квартир або нежитлових приміщень у багатоквартирних будинках (реєстр. №2564,  н.д. О.Юрченко, А.Клочко, В.Безгін, О.Аліксійчук, В.Рубльов, Л.Білозір та інші) (повторний розгляд)

 

Координує: Заступник голови Комітету - Шуляк Олена Олексіївна

Доповідає: голова підкомітету  - Літвінов Олександр Миколайович

Супроводжують: старший консультант секретаріату Комітету - Прітчіна С.Л., Заступник Керівника секретаріату Комітету - Казімірова І.І.


II. ОРГАНІЗАЦІЙНІ ПИТАННЯ

  4. Про відповідь на звернення Державного бюро розслідувань щодо роз’яснення положень Закону України “Про внесення змін до Закону України “Про Державний бюджет України на 2020 рік” від 13 квітня 2020 року № 553-IX в частині проведення конкурсів на посади державної служби та призначення на посади державної служби за контрактом

 

Координує: Заступник голови Комітету - Качура Олександр Анатолійович

Доповідає: голова підкомітету  - Корнієнко Олександр Сергійович

Супроводжують: Заступник Керівника секретаріату Комітету - Маковський О.А.,

головний консультант секретаріату Комітету - Ляшко І.В.

 

5. Про утворення Робочої групи Комітету з опрацювання та підготовки до другого читання проекту Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації мережі та функціонування центрів надання адміністративних послуг та удосконалення доступу до адміністративних послуг, які надаються в електронній формі (реєстр. №2679 від 26.12.2019)

 

Доповідає: Голова Комітету - Клочко Андрій Андрійович

           III. РІЗНЕ

Аудіозапис засідання Комітету
Відеозапис засідання Комітету