Робочі групи 6 скликання

26 лютого 2015, 17:38

РОБОЧІ ГРУПИ КОМІТЕТУ

 

6 скликання

 

1. Про ситуацію, що склалася в Тростянецькій міській раді Сумської області (Склад робочої групи)

2. Робоча група Комітету з підготовки пропозицій до розгляду у другому читанні проекту Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з прийняттям Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» (реєстр. № 9473 від 17.11.2011) (Склад робочої групи)

3. Робоча група Комітету з опрацювання і підготовки до другого читання проекту Закону України «Про адміністративні послуги» (реєстр. № 9435) (Склад робочої групи)

4. Про ситуацію, що склалася в Софіївсько-Борщагівській сільській раді Києво-Святошинського району Київської області (Склад робочої групи)

5. Про утворення Робочої групи Комітету з питань підготовки проекту Закону України «Про громадські організації» (реєстр.№7262-1) до другого читання (Склад робочої групи)

6. Про ситуацію, що склалася в Чернівецькій міській раді (Склад робочої групи)

7. Про ситуацію, що склалася в Плесецькій сільській раді Васильківського району Київської області (Склад робочої групи)

8. Робоча група Комітету з удосконалення деяких питань законодавчого регулювання діяльності органів і посадових осіб місцевого самоврядування, формування та організації діяльності депутатських фракцій і груп місцевих рад (Склад робочої групи)

9. Про підготовку до проведення комітетських слухань «Про проект Закону України  «Про регулювання лобістської діяльності в Україні» (реєстр. № 7269 від 20.10.2010 р.)» (Склад робочої групи)

10. Про  Робочу групу Комітету щодо вивчення можливості  утворення населеного пункту на базі військового містечка Макарів – 1 (Склад робочої групи)

11. Про утворення при Комітеті Верховної Ради України з питань державного будівництва та місцевого самоврядування  постійно діючої Робочої групи з питань впровадження Європейської Хартії місцевого самоврядування в Україні (Склад робочої групи)