М.Федорук співпраця "Mendez England & Associates, Inc.".

19 січня 2015, 12:48

Народний депутат України, голова підкомітету з питань місцевих органів виконавчої влади та територіального устрою Микола Федорук зустрівся із експертами оціночної компанії “Mendez England & Associates, Inc.”.

Метою зустрічі було обговорення взаємодії і співпраці з проектом “Ініціатива захисту прав і представлення інтересів місцевого самоврядування в Україні (ДІАЛОГ)”, що фінансується USAID.

Серед запрошених були - Рита Найяр-Стоун, керівник експертної групи оцінки, NORC при Університеті Чикаго та Уліан Білоткач, експерт з децентралізації та муніципального розвитку.

На зустрічі було обговорено важливість та ефективність проекту “Ініціатива захисту прав і представлення інтересів місцевого самоврядування в Україні (ДІАЛОГ)”, який сприяє виробленню спільної позиції між органами державної влади та органами місцевого самоврядування щодо розвитку місцевого самоврядування і вирішення проблем життєдіяльності територіальних громад.

М.Федорук наголосив, що USAID вже багато років допомогає Україні у впроваджені заходів з розвитку місцевого самоврядування, виказав велику надію на подальшу співпрацю.