Анонс заходу

07 листопада 2014, 13:17

 

 

 

2.06.2014     14:30

 

Круглий стіл «Актуальні питання законодавчого регулювання співробітництва територіальних громад».

 

Організатор: Комітет Верховної Ради України з питань державного будівництва та місцевого самоврядування за сприяння та підтримки Програми  «РАДА: відповідальність, підзвітність та демократичне парламентське представництво» (USAID), Програми Ради Європи «Посилення інституційної спроможності органів місцевого самоврядування в Україні», Швейцарсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» (DESPRO), ПРООН України.

Під час засідання круглого столу планується обговорити організаційно-правові засади співробітництва територіальних громад, принципи, форми, механізми такого співробітництва, його стимулювання, фінансування та контролю (на основі проекту Закону України «Про співробітництво територіальних громад», реєстр. № 4756 від 24.04.2014 р., поданого Кабінетом Міністрів України).

До участі у круглому столі запрошуються народні депутати України, представники органів державної влади, органів місцевого самоврядування та їх провідних асоціацій, неурядових організацій, науковці, експерти.

Регламентом роботи круглого столу передбачено його проведення з 14:30 до 18:00, для доповідей планується передбачити 5-7 хв., для виступів в обговоренні -  3-5 хв. Під час проведення круглого столу здійснюватиметься стенографування виступів. Проект програми узгоджується.

 

Адреса: вул. М.Грушевського,18/2, кім. №12, другий поверх (вхід через під’їзд9).

Початок роботи о 14:30. Реєстрація учасників розпочнеться о 14:00.

 

За додатковою інформацією просимо звертатись за тел.: 255-39-25 та надсилати повідомлення на електронну адресу: stepanian@rada.gov.ua

 

Вхід за картками акредитації.