Круглий стіл 10.04.

15 квітня 2014, 09:54

Співробітники Комітету з питань державного будівництва та місцевого самоврядування 10 квітня 2014 року взяли участь у засіданні круглого столу Конституційна реформа: шляхи проведення та напрямки змін, який було організовано Центром політико-правових реформ.

На круглому столі були обговорені шляхи проведення конституційної реформи та напрямки конституційних змін в інтересах людини і громадянина. Зокрема, були розглянуті пропозиції щодо нової системи взаємовідносин між законодавчою, виконавчою владою та Президентом України, системи судової влади, організації місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні.

Участь у круглому столі взяли народні депутати України, члени Тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради України з питань підготовки законопроекту про внесення змін до Конституції України, судді Конституційного Суду України, науковці, представники громадських організацій, що займаються питаннями конституційної реформи, а також представники посольств іноземних держав в Україні, представництва ЄС та ОБСЄ в Україні та інших міжнародних організацій.