13.03.2014

25 березня 2014, 17:52

Голова підкомітету з питань місцевого самоврядування Євген Карташов 13 березня 2014 року взяв участь у засіданні Робочої групи з питань реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні, що відбулася у Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

Учасники засідання провели інвентаризацію напрацьованих за останні роки нормативно-правових актів з питань реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади та ознайомились із проектом Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади.

Можливе лише добровільне об'єднання громад, надання широких повноважень місцевим органам влади” – наголосив під час обговорення проекту Концепції голова підкомітету Євген Карташов.

Комітет з питань державного будівництва та місцевого самоврядування налаштований на співпрацю з міністерством та у разі внесення проектів законодавчих актів на розгляд парламенту проведе їх широке обговорення за участі вітчизняних та міжнародних експертів” – вказав голова підкомітету.