Голова Комітету Д.Жванія

14 жовтня 2013, 15:01

Голова Комітету Д.Жванія та голова підкомітету з питань виборчого законодавства та об’єднання громадян В.Бондаренко на запрошення депутата Німецького Бундестагу, Державного міністра Федерального міністерства закордонних справ Німеччини п. К.Піпер в рамках ознайомчої поїздки та обміну думками у період з 21 по 25 вересня перебували у Федеративній Республіці Німеччина, де відвідали Федеральний уряд країни та Бундестаг.

Пропозицію відвідати  Федеративну Республіку Німеччина було здійснено з нагоди виборів до Німецького Бундестагу, яка була покликана надати учасникам делегації можливість на конкретних прикладах отримати інформацію щодо передвиборчої боротьби, фінансування діяльності партій і виборів та ролі засобів масової інформації.

Представники Комітету зустрілися із депутатами німецького Бундестагу, представниками Федерального уряду країни, відвідали офіси виборчих дільниць, спостерігали за виборами до Бундестагу в рамках передвиборчих акцій.

На завершення візиту Голова Комітету Д.Жванія вказав, що “ця поїздка сприятиме подальшій активізації політичного діалогу між Україною та Федеративною Республікою Німеччина.