Гордієнко

10 грудня 2012, 17:23

28 листопада 2012 року у Полтаві відбулася VІІ Міжнародна науково-практична конференція “Вивчення та впровадження в Україні іноземного досвіду удосконалення діяльності органів влади”, участь у якій взяв Секретар Комітету Сергій Гордієнко.

Захід було організовано Національним агентством України з питань державної служби, Управлінням державної служби Головного управління державної служби України в Полтавській області, Центром адаптації державної служби України до стандартів ЄС, Міністерством освіти і науки, молоді і спорту України, Полтавським національним технічним університетом імені Юрія Кондратюка, Асоціацією докторів наук з державного управління, Українською асоціацією європейських студій, Полтавським обласним центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій за участі та підтримки Полтавської обласної державної адміністрації та Полтавської обласної ради.

Захід було проведено за участю науковців з України, Польщі, Росії та Казахстану, зокрема, з України взяли участь понад 80 докторів та кандидатів наук, аспірантів та здобувачів із Києва, Полтави, Дніпропетровська, Харкова, Сум та інших міст України.

На завершення учасники VІІ Міжнародної науково-практичної конференції констатували необхідність посилення співпраці органів влади, неурядових організацій, наукових закладів. Також учасники зазначили важливість проведення щорічних конференцій як інструменту узагальнення та наукової апробації досліджень науковців України та їх колег з Росії, Казахстану, Польщі.