Омельченко, Москва-Київ

12 вересня 2012, 15:01

Голова Комітету Олександр Омельченко взяв участь у конференції “Москва – Київ: нові горизонти інвестиційного співробітництва” та в урочистостях щодо підписання двох важливих для обох міст угод, що відбулися 12 вересня у КМДА.

З нагоди 20-річчя побратимських взаємовідносин у Києві вперше за останні 10 років проходять Дні Москви. З цієї нагоди у столиці України перебуває офіційна делегації Уряду столиці Російської Федерації на чолі з мером міста С.Собяніним. Під час конференції зазначалось, що спільними зусиллями будуть розглянуті актуальні питання у галузі містобудування, архітектури, освіти та охорони здоров’я, створено умови проживання, які б максимально відповідали європейським стандартам.

Наголошувалось, що протягом Днів Москви, з 12 до 14 вересня, буде проведено низку круглих столів, на яких розглянуть актуальні питання в галузі містобудування та архітектури, охорони здоров’я, освіти. У засіданнях візьмуть участь представники органів виконавчої влади, ділових кіл Москви і Києва, провідні експерти, науковці.