Крістніна Вілфор

11 лютого 2013, 12:09

Голова Комітету з питань державного будівництва та місцевого самоврядування Давид Жванія під час зустрічі з директором представництва в Україні Національного Демократичного Інституту  Міжнародних Відносин США (NDI) Крістіною Вілфор зазначив, що підписання Угоди про асоціацію та введення безвізового режиму з Європою – головні завдання, які сьогодні стоять перед Україною.

«За 20 років незалежності ми зрозуміли, що немає іншого шляху, крім євроінтеграції. Ми повинні активізуватися, щоб підписати Угоду в листопаді і почати працювати у великій європейській сім'ї», – сказав народний депутат України.

На його думку, після підписання Угоди в державі з новими силами почнуть реалізовуватися реформи.

Також Давид Жванія наголосив на важливості введення безвізового режиму з Європейським Союзом. «Це найбільш легкий шлях інтеграції. У нас є довгий кордон; після того, як він стане формальним, ментальність людей швидко зміниться», – зазначив народний депутат.

У свою чергу під час зустрічі Крістіна Вілфор звернулась до Голови Комітету з питань державного будівництва та місцевого самоврядування Давида Жванії з проханням посприяти ознайомленню громадськості з результатами дослідження «Погляд на вибори 2012 року. Роль жінки в політиці і уряді». Як зазначила директор представництва NDI в Україні, дана проблематика буде цікавою та корисною для суспільства.