Тростянець

03 квітня 2012, 12:31

27 березня 2012 року члени Робочої групи Комітету з питань державного будівництва та місцевого самоврядування, яка була створена для вивчення ситуації, що склалася в Тростянецькій міській раді (Сумська  область), відвідала Тростянецьку міську раду.

У поїздці взяли участь народні депутати України М.Трайдук, В.Даниленко, працівники секретаріату Комітету та Апарату Верховної Ради України, представник Центру правової допомоги містам Асоціації міст України.

Метою поїздки було ознайомлення з позицією депутатських фракцій у Тростянецькій міській раді, керівництва Сумської обласної та Тростянецької районної державних адміністрацій, Тростянецької районної ради, громадськості щодо розблокування роботи органів місцевого самоврядування міста.

Відбулись зустрічі з представниками фракцій Партії регіонів, “Рідного міста”, “Батьківщини” у Тростянецькій міській раді. Заслухано позицію п.Ю.Бови та представників громадського активу міста, які мали можливість донести свою інформацію щодо ситуації у місті Тростянець.

На зустріч з членами робочої групи були делеговані також представники області - заступник губернатора, заступник голови облради, та району.

Керівник робочої групи Микола Трайдук вказав, що всі матеріали щодо ситуації, що склалася у місті Тростянець будуть ретельно вивчені у Комітеті з питань державного будівництва та місцевого самоврядування та прийняте виважене рішення.