Малюга ВІсник Державної служби України

29 листопада 2011, 09:45

Завідувача секретаріату Комітету Анжелу Малюгу включено до складу редакційної колегії журналу «Вісник державної служби України».

15 листопада під головуванням Голови Нацдержслужби України, голови редакційної колегії науково-практичного журналу «Вісник державної служби України» В.Толкованова відбулося перше засідання редакційної колегії журналу в оновленому складі. Метою засідання стало прийняття концептуальних документів щодо напрямів удосконалення журналу у контексті завдань Нацдержслужби України, визначених Указом Президента України «Питання управління державною службою в Україні» від 18.07.2011 № 769. Голова агентства наголосив, що журнал повинен орієнтуватися на реальні потреби розвитку суспільства та функціонування державної служби, формування позитивного іміджу державної служби та підвищення професіоналізму державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування.

У ході засідання схвалено концепцію науково-практичного журналу «Вісник державної служби України», порядок його підготовки та випуску, план публікації наступного випуску. Також прийнято рішення у подальшій редакційній політиці орієнтуватися на висвітлення різних наукових поглядів та підходів щодо основних напрямів реформи державного управління і державної служби, а також посилити увагу до практичного застосування результатів наукових досліджень.