Омельченко, Азаров - лікарня

24 лютого 2012, 09:49

Голова Комітету Олександр Омельченко у складі делегації на чолі з Прем’єр-міністром М.Я.Азаровим 23 лютого 2012 року взяв участь у відкритті Брусилівської центральної районної лікарні на Житомирщині, яка відповідає найсучаснішим європейським стандартам.

М.Азаров наголосив, що в 2011 році в усіх регіонах України загалом збудовано 40 нових сучасних лікарень та запевнив, що Уряд продовжуватиме цю роботу і надалі, щоб сучасні медичні установи були збудовані у кожному районному центрі.

Члени делегації ознайомились з роботою Брусилівської центральної районної лікарні, оглянули палати дитячого відділення, рентген-кабінет, операційний блок, відділення інтенсивної терапії, хірургічне відділення та вручили дітям подарунки.

Представники влади зазначили, що всього під час будівництва лікарні освоєно 26 млн. грн. та зауважили, що введення в експлуатацію нового лікувального корпусу стаціонару лікарні на 47 ліжок дасть змогу сконцентрувати всі види медичної допомоги і створити достойні умови для лікування громадян.