Демчишен правління асоціацій

21 лютого 2012, 09:49

У черговому засіданні Правління Української асоціації районних та обласних рад, що відбулось 10 лютого 2012 року у м. Києві, взяв голова підкомітету з питань державного будівництва Василь Демчишен. На порядку денному засідання стояли питання: про нагородження відзнакою Асоціації, про прийом до Асоціації нових членів, про співпрацю між проектом Канада-Україна «Регіональне врядування та розвиток» та Асоціацією, про проект закону «Про службу в органах місцевого самоврядування», про кандидатуру до складу Конституційної Асамблеї, про звіт щодо фінансово-господарської діяльності Асоціації за 2011 рік, про затвердження кошторису надходжень та видатків Асоціації на 2012 рік, про хід роботи постійних Комісій Асоціації, про план роботи Асоціації на 2012 рік, про радника Асоціації та інш.

Членами Правління схвалено рішення «Про нагородження відзнакою Асоціації» голів Комісій з питань державного будівництва та місцевого самоврядування, з питань бюджетної та податкової політики, з питань економічного розвитку, комунальної власності та земельних відносин. До складу Асоціації було прийнято Чорнухинську районну раду Полтавської області. З метою впровадження проектів і програм за підтримки міжнародних організацій, спрямованих на розвиток місцевого самоврядування в Україні, між Асоціацією та проектом Канада-Україна «Регіональне врядування та розвиток» було підписано Меморандум про взаєморозуміння.

Знаковим питанням порядку денного став законопроект «Про службу в органах місцевого самоврядування». Члени Правління дійшли одноголосної згоди про направлення звернення Асоціації до центральних органів влади про відкликання та подальше доопрацювання з урахуванням позиції Всеукраїнських асоціації органів місцевого самоврядування вищезазначеного законопроекту.