Демчишен, Малюга Хмельницька область

21 лютого 2012, 09:48

Голова підкомітету з питань державного будівництва Василь Демчишен та Завідувач секретаріату Комітету Анжела Малюга 10 лютого 2012 року зустрілися із представниками органів місцевого самоврядування Ізяславщини Хмельницької області.

Під час зустрічі обговорювались перспективи реформування територіальної організації влади та місцевого самоврядування в Україні, впровадження кращих практик розвитку місцевого самоврядування в містах України. Головою підкомітету було поінформовано голів та секретарів районних рад Ізяславського району про перші кроки робочої групи Комітету щодо підготовки на розгляд парламенту законопроекту “Про адміністративні послуги” та про організацію надання адміністративних послуг в системі місцевого самоврядування.

Учасниками заходу також піднімались питання налагодження результативного діалогу органів місцевого самоврядування з представниками Комітету; було акцентовано увагу на підвищенні рівня правової культури посадових осіб місцевого самоврядування та ефективності діяльності органів місцевого самоврядування.