Гордієнко 22 листопада

29 листопада 2011, 09:40

 Секретар Комітету Сергій Гордієнко  22 листопада взяв участь у роботі VI Всеукраїнської науково-практичної конференції «Вивчення та впровадження в Україні іноземного досвіду удосконалення діяльності органів влади», що відбулась на базі Полтавського національного технічного університету ім. Юрія Кондратюка.

 Організаторами заходу виступило Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Національне агентство України з питань державної служби, Управління державної служби Головного управління державної служби України в Полтавській області, Центр адаптації державної служби України до стандартів ЄС, Міністерство освіти і науки України, Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка, Асоціація докторів наук з державного управління, Українська асоціація європейських студій, Полтавський обласний центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій.

У конференції взяли участь близько 30 докторів наук, понад 50 кандидатів наук, аспірантів та здобувачів із Києва, Полтави, Дніпропетровська, Харкова, Сум та інших міст України, а також науковців з Польщі, Росії та Казахстану, працівники органів виконавчої влади і місцевого самоврядування. Учасники конференції обговорювали питання теоретичних аспектів модернізації публічної адміністрації, реформування системи адміністративних послуг, кадрової політики у сфері публічного управління, адміністративно-територіального устрою в Україні, соціально-економічних проблем розвитку регіонів, впровадження іноземного досвіду.

Учасників зібрання вітали ректор Полтавського національного технічного університету, представники Національного агентства України з питань державної служби, голова Полтавської облдержадміністрації та голова Полтавської обласної ради. На початку конференції відбулося урочисте підписання угоди про співпрацю між Національним агентством України з питань державної служби, Полтавською облдержадміністрацією та Полтавською облрадою.