Демчишен, Малюга 22 березня 12р.

26 березня 2012, 13:58

Голова підкомітету з питань державного будівництва Василь Демчишен та Завідувач секретаріату Комітету Анжела Малюга 22 березня зустрілися із слухачами Школи майбутніх юристів місцевого самоврядування, яка діє при Центрі правової допомоги всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування “Асоціація міст України”.

Представники Комітету привернули увагу присутніх до ключових проблем законодавчого регулювання правовідносин у найбільш складних сферах суспільного життя, віднесених до відання Комітету. Зокрема, йшлося про вдосконалення виборчого законодавства, законодавства з питань референдумів, об’єднань громадян, державної служби, адміністративно-територіального устрою, місцевого самоврядування тощо.

Завідувач секретаріату Комітету розповіла випускникам Школи, серед яких студенти Університету економіки та права КРОК, Національної академії внутрішніх справ та Академії муніципального управління про напрями та пріоритети діяльності Комітету щодо зміцнення правової основи місцевого самоврядування, ознайомила слухачів із структурою комітету, предметами його відання,  законотворчою та контрольною діяльністю, роботою секретаріату щодо її всебічного забезпечення та вручила сертифікати.