Демчишен засідання Колегії

20 лютого 2012, 10:41

Голова підкомітету з питань державного будівництва Василь Демчишен 6 лютого взяв участь у організаційному засідання колегії Національного агентства України з питань державної служби.

На порядку денному були питання утворення колегії Нацдержслужби України та її персонального складу; обговорення Положення про колегію Нацдержслужби України; про Орієнтовний план роботи колегії Нацдержслужби України у 2012 році.

Під час заходу вказувалось, що успішна реалізація глибинних економічних перетворень неможлива без модернізації системи державного управління та реформування державної служби. Основний етап реформи буде проведено у 2012 році. Голова агентства наголошував, що у цій ситуації дуже важливо забезпечити участь соціальних партнерів, недержавних організацій та громадськості у процесі прийняття рішень щодо формування та реалізації державної політики. Він підкреслив важливу роль колегії як постійного консультативно-дорадчого органу, утвореного для підготовки рекомендацій щодо виконання покладених на неї завдань, погодженого вирішення питань, що належать до її компетенції, та для обговорення найважливіших напрямів діяльності Нацдержслужби України.