Малюга, "Підтримка децентралізації в Україні"

31 жовтня 2011, 15:39

 

Завідувач секретаріату Комітету з питань державного будівництва та місцевого самоврядування Анжела Малюга взяла участь у засіданні експертної Ради швейцарсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO.

Метою зустрічі було обговорення питань розробки веб-порталу «Міжрегіональної інформаційно-освітньої мережі «Ефективна держава». На заході було представлено поточний стан розробки порталу, його концептуальні та технічні рішення.

Начальник Центру дистанційного навчання Національної академії державного управління (НАДУ) при Президентові України Андрій Журавльов розповів про ресурси та управлінські рішення міжрегіональної інформаційно-освітньої мережі НАДУ та інтеграції науково-практичних порталів під егідою «Ефективної держави». Доповідачем була презентована сучасна технологія віртуального кабінету держслужбовця «Мій кабінет».

Експерт проекту DESPRO Ігор Катерняк наголосив на важливості спільнот практиків та eLearning як для концепту порталу, так і для управління знаннями зокрема.