Ключковський, Сінченко

23 червня 2011, 15:34

Заступники Голови Комітету Юрій Ключковський та Віктор Сінченко 22 червня  2011 року зустрілися із слухачами Школи майбутніх юристів Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування “Асоціація міст України”.

Представники Комітету привернули увагу присутніх до ключових проблем законодавчого регулювання правовідносин у найбільш складних сферах суспільного життя, віднесених до відання Комітету. Зокрема, йшлося про вдосконалення виборчого законодавства, законодавства з питань референдумів, об’єднань громадян, державної служби, адміністративно-територіального устрою тощо. Особливий наголос було зроблено на необхідності підготовки нової редакції базового Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», яка б відповідала сучасним реаліям та вимогам часу.

Заступник завідувача секретаріату Комітету Олег Данилюк розповів про напрями та пріоритети діяльності Комітету щодо зміцнення правової основи місцевого самоврядування, ознайомив слухачів із структурою комітету, предметами його відання,  законотворчою та контрольною діяльністю, а також роботою секретаріату щодо її всебічного забезпечення.