Центр політичних студій

14 квітня 2011, 14:11

Партнер Комітету з питань державного будівництва та місцевого самоврядування ГО "Центр політичних студій та аналітики" оголосив набір до школи новообраних молодих депутатів «Ефективне місцеве самоврядування в дії» для представників західних областей України.

За інформацією ГО "Центр політичних студій та аналітики", розміщеною на офіційному сайті за адресою http://cpsa.org.ua/ до участі в Школі запрошуються молоді новобрані депутати, які ставлять собі на меті підвищити свій рівень та здобути знання і навики необхідні для ефективної щоденної роботи. 

В рамках навчання відбудеться 3 триденних семінари по-одному у різних регіонах України. Під час їх роботи учасники ознайомляться із законодавчою базою необхідною для щоденної роботи депутата, дізнаються специфіку організації роботи органів місцевого самоврядування, здобудуть навички як налагодити ефективну співпрацю з виборцями, ознайомляться з ходом бюджетного процесу та як ефективно розпоряджатися ресурсами територіальної громади. До участі у семінарах запрошуються новообрані депутати віком від 20 до 35 років, які представляють різні політичні партії. Навчання здійснюватиметься за регіональним принципом. Другий семінар із серії навчання відбудеться 20-22 травня 2011 року у м. Львові для представників Волинської, Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Рівненської, Тернопільської, Чернівецької областей.