28.04.2010 14:00

Засідання «круглого столу» на тему: «Проект Виборчого кодексу України».

(Прес-служба)

 

Організатори: Комітет Верховної Ради України з питань державного будівництва та місцевого самоврядування спільно з Робочою групою з підготовки проекту Виборчого кодексу України та Інститутом виборчого права за підтримки Координатора проектів ОБСЄ в Україні, Програми сприяння парламенту ІІ, Офісу Ради Європи в Україні.

Проект Виборчого кодексу України (реєстр. № 4234-1), що був підготований утвореною у парламенті Робочою групою, поданий на розгляд Верховної Ради України народними депутатами України Ю.Ключковським, С.Гриневецьким, С.Подгорним та В.Сінченком 23 березня ц.р.

У ході засідання будуть обговорені структура проекту законодавчого акта, його основні положення та виборчі системи, які пропонується застосувати на виборах народних депутатів України, депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів.

До участі у заході запрошені експерти Венеціанської комісії, ОБСЄ/БДІПЛ, Офісу Ради Європи в Україні, народні депутати України, представники Кабінету Міністрів України, Адміністрації Президента України, Центральної виборчої комісії, органів місцевого самоврядування, політичних партій, громадських організацій України, науковці.

Засідання круглого столу відбудеться 28 квітня 2010 року за адресою: вул. Грушевського, 5, Конференц-зал (вхід через під’їзд № І).

Реєстрація учасників та виступаючих проводитиметься з 14:00 до 14:25  Початок роботи о 14:30

Додаткову інформацію можна отримати за телефонами: 255-3152; 255-3150; 255-3847.

 

 

Вхід за картками акредитації.

 

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку